終於試咗低糖高纖益力多(很遲吧,已出了一年多),一排三支,綠色包裝,售$10.9元。添加了食用纖維素,纖維含量更達高纖水平,糖分則減至低糖水平。

 

飲落去口感有啲唔同(因為唔識形容,所以學飲食節目主持) ,無原味咁甜,比較酸,是否好喝見仁見智,但綠色包裝不及原本的紅色討好。

 

是喜歡原味益力多。

EZ6IHjJn2NbkDclvqvBo9A.jpg  

創作者介紹

傻雲之家

Winnie 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(3) 人氣()


留言列表 (3)

發表留言
  • 玫瑰
  • 未試過呢款,以前好鍾意飲原味益力多,見好多水貨客買!
    [版主回覆09/25/2012 14:58:12]哈哈,因原味俾水貨客買晒,所以咪試低糖囉
  • 靜
  • 我都未試過, 自從佢糖份過高之後, 我無打算再買黎飲! 驚驚!!
    [版主回覆08/10/2012 13:23:12]我都好少飲,間中飲一支,應該唔怕
  • dada Di ♪ 大大.D
  • 貴....唔捨得買
    [版主回覆08/06/2012 14:22:45]唔試都無損失,原味好味好多。4
找更多相關文章與討論